Ákos

Az egyik ötletgazda vagyok, és a játékelemek mechanikájáért, kivitelezéséért, szállíthatóságáért felelek az Alapítványban. Ezen kívül, mint mindannyian, nagyon szeretek  a kreatív dolgokban részt venni, mint például egy új szoba kitalálásában, vagy szeretem, ha valami váratlan problémát kell hirtelen megoldanunk.

Evo

Én vagyok az első olyan tag, aki menet közben csatlakozott a csapathoz. Szeretek odafigyelni arra, hogy a csapat dinamikája rendben legyen. Egy csoport működésénél elkerülhetetlen, hogy konfliktus alakuljon ki néha a tagok között, ilyenkor felelősségemnek érzem, hogy elég időt és energiát szenteljünk ennek feloldására. Mindemellett nagyon élvezem a kreatív munkákat és a kitelepüléseket is.

Sári

A Fortély-sátor ötletének egyik kitalálója vagyok, tanárként az én területem a szobáink oktatási-pedagógiai hátterének biztosítása. Emellett a kreatív munkában is részt veszek, segítek az új szobáink fejlesztésében. Mindig jó érzés a játékosok pozitív visszajelzéseit hallani egy-egy kitelepülés után, megerősítve azt, hogy a játék sikert visz a játékosoknak.

Csabi

A kezdetek óta a Fortély-sátor csapatának tagja vagyok, alapvetően a pénzügyekért és a pályázatokért felelek, természetesen az új szobák fejlesztésén és tesztelésén is részt veszek. Nagyon szeretek kitelepülésekre járni és beszélgetni a fiatalokkal az élményről, amit a szoba nyújtott nekik és a jövőbeli terveikről.

© 2018 Fortély-sátor Alapítvány

  • Facebook Social Icon